Cowboy Berjaya

Cowboy Berjaya

Thursday, 29 December 2011

..assalamualaikum blogger..

SINOPSIS  OMBAK RINDU 2011 | Izzah, uztazah disebuah kampung diperdaya dan dijual pakciknya ke pusat pelacuran dengan alasan mencari wang untuk pembedahan makciknya. Hariz, pelanggan lelaki ‘playboy’ pertamanya telah dirayu untuk menikahinya demi menyelamatkannya dari sarang maksiat. Hariz menikahi Izzah dan membawanya pulang, sesuatu perkara murni yang lama tak dilakukannya. Tanpa sedar, Hariz jatuh cinta pada izzah dan ingin putuskan pertunangan yang diatur keluarganya bersama teman sekolahnya, Mila. Tekanan keluarga menjadikan episode cinta tiga segi ini bertambah menarik dan menekan emosi.

MOVIE TRAILER OMBAK RINDU 2011/
SINOPSIS  OMBAK RINDU 2011 | Izzah, uztazah disebuah kampung diperdaya dan dijual pakciknya ke pusat pelacuran dengan alasan mencari wang untuk pembedahan makciknya. Hariz, pelanggan lelaki ‘playboy’ pertamanya telah dirayu untuk menikahinya demi menyelamatkannya dari sarang maksiat. Hariz menikahi Izzah dan membawanya pulang, sesuatu perkara murni yang lama tak dilakukannya. Tanpa sedar, Hariz jatuh cinta pada izzah dan ingin putuskan pertunangan yang diatur keluarganya bersama teman sekolahnya, Mila. Tekanan keluarga menjadikan episode cinta tiga segi ini bertambah menarik dan menekan emosi.

MOVIE TRAILER OMBAK RINDU 2011
http://www.youtube.com/watch?v=P77IbUm2CGk&feature=player_embedded
p

..pa bila ku melihat tayangan "OMBAK RINDU''..
..hati ku tersentuh oleh lakonan ''ARON AZIZ''..
..>.<..

..mhu menangis pun ada tpi sya kan lelaki jadi mna lah blh menangis..
..klaw nangis kin mlu ja..
..>.<..
..''hidup ini bagaikan layang-layang bila angin membadai..
..ia terus mencecah ke awan namun bila talinya putus..
..ia hanyut di bawa angin menyerah kepada takdir..
..terdampar di badai ''OMBAK RINDU"

..klaw ada msa saya update lagi ye..
..
http://youtu.be/dbh3e6gH7yU..




COPYRIGHT BUKAN AREDIEY PUNYA.. KHAS DARI BLOGGER LAIN. 

Tuesday, 27 December 2011

..aku ingin melihat fajar naik..

..assalamualaikum blogger..
..dah lama dah tak update blog nie..
..ceritanya brmula cam nie..
..aq ngan kwan2 aq tak tdo nie mlm
..ada yg men game,da yg men psp..
..dan aq pla tngah update blog nie..
..yg len smuanya uda jadi''ular sawa''(tdo mati)
..yg tnggal msih hdup hnya 3 org sja trmasuk aq lah..
..sekarang nie dah pkul 5:27 kejap lagi matahari dah nak tmbul
..k lah sampai di sni sja..
..klaw da msa aq update lagi ye..

Thursday, 22 December 2011

..assalamualaikum blogger..

 ..sya nie bru ja..
 ..nak berjinak2 dgan ''blog'' nie.
..jadi blh tlng tnjuk ajar..


..Name:Mohd Hadi Hanafiah Bin Derim..
..Age:16 Tahun Masih Muda Bah..
..Favourite Food:Asal Kena Di Hati Makan ja..
..Ambition:Wan't a be ''Chef''..
..Hobby:Cooking,Playing Football..
..:Live At:Kampung Rampayan Ulu..
..>.<..

..Please Visit My Blog..

..No Women Be A Man With No Cry..